Ortahisar muhtarları Ziraat Odası istiyor!

Trabzon Ortahisar İlçesi Muhtarlar Derneği'ne bağlı muhtarlar başta Dernek Başkanı Selami Durmuş, Federasyon yöneticileri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Haydar Revi'yi makamında ziyaret etti.    Başkan Revi, "yeni binamıza taşındıktan sonra Ortahisar ma

Ortahisar muhtarları Ziraat Odası istiyor!
Trabzon Ortahisar İlçesi Muhtarlar Derneği'ne bağlı muhtarlar başta Dernek Başkanı Selami Durmuş, Federasyon yöneticileri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Haydar Revi'yi makamında ziyaret etti. 
 
Başkan Revi, "yeni binamıza taşındıktan sonra Ortahisar mahalle muhtarları ile biraraya gelemeyi planlıyorduk. Bu ziyaret vesile oldu" dedi.
 
Öte yandan Ortahiar mahalle muhtralarının ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti İl Başkanı Haydar Revi muhtarlara teşekkür etti.
 
ORTAHİSAR İÇİN YANINIZDAYIM
 
Ziyarette Ortahisar Ziraat Odası gündeme geldi. Trabzon Merkez ilçesinde ziraat odasının mutlaka aktif olarak faaliyet göstermesi için mahalle muhtarları ortak hareket ettiklerini belirterek, "genel kurul için toplanan imzalar Ziraat Odaları Genel Merkezi'ne teslim edildi. Gereken desteği bekliyoruz" dediler.
 
img_0001-002.jpg
 
img_0004-001.jpg
 
img_0010-001.jpg
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem