Örs" Biz mevsimlik siyasetçi değiliz"

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Örs sonuçların belli olmaya başlamasının ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu. Örs siyasete devam edeceğini belirterek şöyle konuştu; "Siyaset uzun soluklu bir iş, devam edeceğiz tabiki mhp biz

Örs" Biz mevsimlik siyasetçi değiliz"
MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Örs sonuçların belli olmaya başlamasının ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu.
 
Örs siyasete devam edeceğini belirterek şöyle konuştu;
 
"Siyaset uzun soluklu bir iş, devam edeceğiz tabiki mhp bizim partimiz. Millete gitmeye devam edeceğiz, anlatmayta devam edeceğim. Ben mevsimlik turfanda siyasetçi değilim. 
Ülke genelinde ve Trabzon’da sonuçlar hayırlı olsun diyorum.  MHP Türkiye ortalamasında bir oyla Trabzon’da oy aldı. Türkiye ortalaması ile Trabzon’da araa fark yok. Trabzon’da da durum Türkiye genelindeki gibi oldu.
Milletimizin kararına saygılı olmamız lazım. Milet bir karar vermiştir.Bizi de değerlendirmiştir. Milletimizin verdiği not üzerinde biz de değerlendireceğiz. Milletin kararı üzerine bir kuvvet yoktur. Aziz milletimizie vizlere göstermiş olduğu teveccüh için teşekkür ediyorum."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem