Orgeneral Koşaner inceleme yaptı

Akşam saatlerinde kuvvet komutanlarıyla birlikte uçakla Elazığ'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, 8. Kolordu Komutanlığı'nı ziyaret etti. Koşaner ve beraberindeki kuvvet komutanları geceyi Elazığ'da geçirdikten sonra sabah erken saatlerde

Orgeneral Koşaner inceleme yaptı

Akşam saatlerinde kuvvet komutanlarıyla birlikte uçakla Elazığ'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, 8. Kolordu Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Koşaner ve beraberindeki kuvvet komutanları geceyi Elazığ'da geçirdikten sonra sabah erken saatlerde helikopterle Tunceli'ye geldi. Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'na gelen Orgeneral Koşaner ve beraberindeki heyet, buradaki incelemelerinin ardından İl Jandarma Alay Komutanlığı ve 4. Komando Tugayı'nın bulunduğu Bayraktepe'ye geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem