Orgeneral Akar operasyonlar hakkında bilgi aldı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Eskişehir ve Konya'da konuşlu, Terörle Mücadele Harekatında görev alan Hava Kuvvetleri birliklerinde incelemelerde bulunarak, yürütülen operasyonlar hakkında bilgi aldı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin internet sites

Orgeneral Akar operasyonlar hakkında bilgi aldı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Eskişehir ve Konya'da konuşlu, Terörle Mücadele Harekatında görev alan Hava Kuvvetleri birliklerinde incelemelerde bulunarak, yürütülen operasyonlar hakkında bilgi aldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 8-9 Aralık 2015 tarihlerinde Eskişehir ve Konya'da konuşlu, Terörle Mücadele Harekatında (TMH) görev alan Hava Kuvvetleri birliklerinde inceleme ve denetlemelerde bulunmuş, birlik personeli ile görüşerek yürütülen operasyonlar hakkında bilgi almıştır. İncelemelerinin Eskişehir bölümünde 8 Aralık 2015 tarihinde TMH kapsamında icra edilen hava harekatını 1'inci Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezinden takip etmiştir. İncelemelerinin Konya bölümünde ise; Havadan İhbar Kontrol (HİK) uçağı ile görev uçuşuna katılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, başta havada yakıt ikmali olmak üzere gerçekleştirilen görevler hakkında bilgi almıştır. Görev uçuşunun ardından, Türk Hava Kuvvetleri HİK filosunun son uçağı olan BATI'nın teslim törenine katılmıştır. Faaliyet sırasında Eskişehir ve Konya Valilikleri de ziyaret edilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem