Orduspor'da hazırlıklar sürüyor!

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de 26 Kamıs Cumartesi günü konuk edeceği Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına devam ediyor...Durugöl Tesisleri'nde, teknik direktör Metin Diyadin gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı devam eden Numan Çürüksu

Orduspor'da hazırlıklar sürüyor!

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de 26 Kamıs Cumartesi günü konuk edeceği Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına devam ediyor...

Durugöl Tesisleri'nde, teknik direktör Metin Diyadin gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı devam eden Numan Çürüksu dışında tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda oyuncular, düz koşu sonrasında kondisyon çalışması yaptı. Taktik çalışmayla devam eden antrenman, çift kale maçla son buldu.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Karadeniz ekibinin Alman oyuncusu Tobias Nickenig, Orduspor'un ne kadar kaliteli bir takım olduğunu, sergiledikleri performansla gösterdiklerini söyledi.

Ligin ''sürpriz takımı'' olarak adlandırıldıklarını ve aynı şekilde devam edeceklerine inandıklarını ifade eden Nickenig, ''Şu an hedefimiz cumartesi günü oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçına iyi hazırlanmak ve maçı kazanmak. Zor bir maç olacak. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem