Ordu'da toprak kayması

Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, yaptığı açıklamada, dün öğleden sonra bölgede etkili olan sağanak sonrası Ordu-Kabadüz Karayolu'nun 10'uncu ve 15'inci kilometrelerinde toprak kayması olduğunu ve yolun trafiğe kapandığını belirtti.İlçeye ulaşımın servis yolu

Ordu'da toprak kayması

Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, yaptığı açıklamada, dün öğleden sonra bölgede etkili olan sağanak sonrası Ordu-Kabadüz Karayolu'nun 10'uncu ve 15'inci kilometrelerinde toprak kayması olduğunu ve yolun trafiğe kapandığını belirtti.

İlçeye ulaşımın servis yolundan sağlandığını ifade eden Avcı, ''Karayolları ekipleri yolun açılması için çalışma başlattı'' dedi.

Kabadüz Kaymakamlığı'nca oluşturulan bir ekibin de yağış nedeniyle köylerde bir olumsuzluk olup olmadığını kontrol ettiğini vurgulayan Avcı, ''Yeşilada köyüne ulaşımı sağlayan yola düşen bir kaya parçasının trafiği kapattığı tespit edildi. Yolun açılma çalışmalarına başlandı'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem