Ordu'da kuyumcuların yüzü güldü!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, düğün sezonunun başlamasıyla altın almaya yönelen vatandaşların yanı sıra altın fiyatlarındaki düşüş kuyumcuların yüzünü güldürdü.Altın fiyatlarının ani düşüşü karşısında hem şaşıran hem de sevinen kuyumcularda, düğün sezonunun d

Ordu'da kuyumcuların yüzü güldü!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, düğün sezonunun başlamasıyla altın almaya yönelen vatandaşların yanı sıra altın fiyatlarındaki düşüş kuyumcuların yüzünü güldürdü.
Altın fiyatlarının ani düşüşü karşısında hem şaşıran hem de sevinen kuyumcularda, düğün sezonunun da açılmasıyla birlikte bir hareketlilik yaşanıyor. Altın fiyatlarındaki ani düşüş kuyumcuların yanı sıra düğün yapacak olan vatandaşları ve altının birikim amaçlı alan vatandaşları da sevindirdi.
Kuyumcu esnafları olarak altının fiyatının inmesinden memnun olduklarını söyleyen Musa Coşkun, düğün sezonunda satışlarının arttığını söyledi. Coşkun, “Şu an düğün sezonu açılmış durumda. Altın fiyatındaki düşüşün düğün sezonuna denk gelmesi de hem altın alacakların hem de düğün yapacakların yüzünü güldürdü. Vatandaşlar gerek düğünlere ve nişanlara hediye olarak gerekse kendi düğünleri için alışverişler yapıyor. İnsanlar alışverişlerinde seçilmiş ürünler alıyorlar. Bilezik satışlarımız ağırlıkta. Kolye, tek taş pırlanta, küpe ve saat gibi ürünler alınıyor. Bilezik alan insanlar genelde yatırım maksadıyla alımlarını yapıyor. Yatırım yapacaklar için çok uygun zamanlar bunlar. Bu konuda fiyat olarak Kuyumcular Derneği’nin de katkıları var. Fiyatları biraz aşağıya çekildi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler