Ordu'da geç patlayan dinamit operatörün sonu oldu

Ordu'da yol çalışması sırasında dinamitin geç patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Ordu'da geç patlayan dinamit operatörün sonu oldu
Ordu'nun Ulubey İlçesi'nde yol yapım çalışmasında görevli iş makinesi operatörü 33 yaşındaki Temel Yıldız, yerleştirildikten sonra patlamayan bir dinamitin daha sonra aniden patlaması sonucu hayatını kaybetti.

İddiaya göre olay Ulubey İlçesi Kovanlık mevkiinde meydana geldi. Yol yapım çalışmasında kontrollü dinamit patlatımı yapıldıktan sonra iş makinası operatörü Temel Yıldız, iş makinesiyle bölgede çalışmaya başladı. Yıldız çalışırken patlamayan bir dinamit aniden patladı. Patlama sonucu fırlayan taşın çarpması sonucu ağır yaralanan Yıldız, hastaneye kaldırılamadan yaşamını yitirdi. Ulubey Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Yıldız’ın cesedi, daha sonra otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Operatör Temel Yıldız'ın cenazesinin Giresun'a bağlı Döngeri Köyü’ne gönderileceği, burada toprağa verileceği belirtildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem