Ordu'da 3 trafik kazasında 5 kişi yaralandı

Ordu'da meydana gelen 3 trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Ordu'da 3 trafik kazasında 5 kişi yaralandı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı. 

İlk kaza, Samsun-Ordu Karayolu Kurtuluş Mahallesi Aybastı Kavşağı’nda meydana geldi. Eda Akdeniz yönetimindeki 55 KS 989 plakalı otomobil ile Mustafa Aydın’ın kullandığı 52 M 7128 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda bulunan sürücü Eda Akdeniz ve minibüste bulunan yolcu Fikriye Özel yaralandı.

Günün ikinci kazası ise Fatsa-Kumru karayolu Ayazlı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İdris Çankaya yönetimindeki 52 DS 153 plakalı otomobil ile Mustafa Gürül’ün kullandığı minibüs çarpıştı. Kazada minibüste bulunan yolcu Ayfer Ender Gürül yaralandı.

Günün üçüncü kazası ise Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Ata Caddesi’nde meydana geldi. Muhammet Türkmen idaresindeki 52 KH 803 plakalı otomobil ile Vedat Genç yönetimindeki plakası olmayan motosiklet çarpıştı. Kazada motosikletin sürücüsü ve arkasında bulunan Onur Genç yaralandı.

Her üç kazada yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesi ve ilçede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 





HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler