Orada iki kız çocuğu var!

Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde, şiddetli yağış büyük zarara yol açtı. 400’e yakın ev ve işyerinin sular altında kaldığı ilçede, yollar sanki deprem olmuş gibi kullanılamaz hale geldi.Bandırma’da selin ardından temizlik yapan belediye işçisi Mehmet Çamlı

Orada iki kız çocuğu var!

Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde, şiddetli yağış büyük zarara yol açtı. 400’e yakın ev ve işyerinin sular altında kaldığı ilçede, yollar sanki deprem olmuş gibi kullanılamaz hale geldi.

Bandırma’da selin ardından temizlik yapan belediye işçisi Mehmet Çamlı’nın, çanta içinde bulduğu 30 bin lira para ve 30 bin lira değerindeki ziynet eşyası sahibine teslim edildi. Sele kapıldığını ve  çantayı düşürdüğünü belirten P.M., “Umudumu kesmiştim. Mehmet Bey’e çok teşekkür ederim” dedi.

Otoyol yarıldı
Ordu’da ise Karadeniz-Akdeniz otoyolunun Ulubey İlçesi’ndeki yaklaşık 1 kilometrelik bölümünde toprak kayması nedeniyle derin yarıklar oluştu.

Orada 2 kız var
Balıkesir'in Bandırma İlçesi önceki gün şiddetli sağanak yağış nedeniyle su baskınlarına uğradı. Sokakları nehre dönüştüren yağış birçok vatandaş tarafından görüntülendi. Bu görüntülere okul dönüşü 2 genç kız da takıldı.

Su içinde yürüyen 2 kız sele kapıldı. Biri rögar kapağına takılınca yardımla sudan çıkabildi. Diğeri ise 60 metre sürüklendikten sonra çevredekiler tarafından kurtarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem