Öpüşürken sevgilisinin dilini kopardı!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın sahil bandında sevgilisi ile öpüşürken dilini ısırıp koparttı. Kopan dili ile birlikte hastaneye kaldırılan adam, kadının dilini kasıtlı mı yoksa kazayla mı ısırdığını bilemediğini söyledi. Olay Kdz. Ereğli sahil ba

Öpüşürken sevgilisinin dilini kopardı!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın sahil bandında sevgilisi ile öpüşürken dilini ısırıp koparttı. Kopan dili ile birlikte hastaneye kaldırılan adam, kadının dilini kasıtlı mı yoksa kazayla mı ısırdığını bilemediğini söyledi.

Olay Kdz. Ereğli sahil bandında meydana geldi. İddiaya göre bir gemide makine bakımcısı olarak çalışan Tamer Ç. (44) yeni tanıştığı sevgilisi ile bir süre alkol alıp eğlendi. Genç kadın ile sevgilisi bir süre sonra öpüşmeye başladı. Bu sırada genç kadın sevgilisinin dilini ısırıp koparttı.

Sevgilisinin dilini ısıran kadın olay yerinden kaçarken, dili kopan Tamer Ç. çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Talihsiz adamı kopan dili ile birlikte taksiyle ilçedeki özel bir hastaneye gitti. Burada ilk tedavisi yapılan Tamer Ç. daha sonra Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kopan dili yerine dikilen Ç.'ye 10 dikiş atıldı. Yaklaşık 4 saat süren tedavisinin ardından talihsiz adam ifade vermek üzere karakola götürüldü.

Gazetecilerin olaya ilişkin sorularına "Boş verin ya nasıl olduğunu. Gazeteye çıkartmayın" diye yanıt veren Tamer Ç., "Bayan dilinizi kasıtlı olarak mı ısırdı?" sorusunu ise "Abi ne bileyim. Bilemem ya" diyerek cevapladı.

Tamer Ç., öpüşürken dilini kopartan kadını tanımadığını, yeni tanıştığını ve kendisine ulaşabilecek bir adres yada telefonu olmadığını söylediği öğrenildi. Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Tamer Ç., öpüşürken dilini kopartan kadından şikayetçi olmazken, olay ile ilgili ifadesi alındı.

Öpüşürken sevgilisinin dilini kopardı!

Öpüşürken sevgilisinin dilini kopardı!

Öpüşürken sevgilisinin dilini kopardı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler