Operasyonda çok sayıda pompalı tüfek ele geçirildi

Bolu polisinin bir kamyonete düzenlediği operasyonda çok sayıda pompalı tüfek ve 20 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin TEM Otoyolu'nda

Operasyonda çok sayıda pompalı tüfek ele geçirildi

Bolu polisinin bir kamyonete düzenlediği operasyonda çok sayıda pompalı tüfek ve 20 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin TEM Otoyolu'nda durdurdukları bir kamyonette yapılan aramada aracın kasasında çok sayıda pompalı tüfek ve 20 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Tüfek ve tabancaları İstanbul'a satmaya götürdüğü öğrenilen kamyon sürücüsü Ö.Y. gözaltına alındı. Pompalı tüfeklerin seri numarasının olmadığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem