Operasyona İHA’lar da destek veriyor

Sokağa çıkma yasağının 4 gündür devam ettiği Şırnak'ın Cizre ilçesinde şiddetli çatışmalar devam ederken, operasyonlara İnsansız Hava Araçları (İHA) destek veriyor.Şırnak'ın Cizre ilçesinde, mahallelere girişi engellemek için kazılan hendekleri kapatmak v

Operasyona İHA’lar da destek veriyor

Sokağa çıkma yasağının 4 gündür devam ettiği Şırnak'ın Cizre ilçesinde şiddetli çatışmalar devam ederken, operasyonlara İnsansız Hava Araçları (İHA) destek veriyor.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, mahallelere girişi engellemek için kazılan hendekleri kapatmak ve yola döşenen patlayıcıları etkisiz hale getirmek amacıyla 4 gün önce sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi ile birlikte başlatılan operasyonlar sürüyor. Dün akşam saatlerinde başlayan çatışmalar, Yafes ve Nur mahallelerinde, şiddetli bir şekilde, sabah saatlerine kadar devam etti. Operasyonlara, İHA'lar da destek verdi. İlçede, 4 gündür devam eden çatışmalarda, 7 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin de yaralandığı ileri sürüldü. Ancak konuya ilişkin net bir rakam edinilemediği gibi henüz resmi açıklama da yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem