Operasyon hızlandırıldı!

Bölücü terör örgütüyle mücadelede 5 günde 9'u ölü, 24 terörist etkisiz hale getirildi.Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan bölücü terör örgütüyle mücadele verilerine göre, 5 günde toplam 24 terörist etkisiz hale getirildi.Güvenlik güçlerinin

Operasyon hızlandırıldı!

Bölücü terör örgütüyle mücadelede 5 günde 9'u ölü, 24 terörist etkisiz hale getirildi.Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan bölücü terör örgütüyle mücadele verilerine göre, 5 günde toplam 24 terörist etkisiz hale getirildi.

Güvenlik güçlerinin 11, 12, 13, 14 ve 15 Temmuz tarihlerinde yürüttüğü faaliyetler sonucunda 9 terörist ölü ele geçirilirken, terör örgütünün barınma alanlarından kaçan 14 terörist de teslim oldu. Yürütülen faaliyetler esnasında bölücü terör örgütü mensubu 1 kişi de sağ olarak yakalandı.

Terörle mücadele verilerine göre, 11 Temmuz'da, Erzincan'ın Refahiye ilçesinde 1 terörist ölü, Samsun'un Ayvacık ilçesinde de 1 terörist sağ olarak yakalandı. Ayrıca Şırnak'ın Silopi ilçesinde 13 Temmuz'da 14 terörist teslim olurken, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 14 Temmuz'da 7, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde de 15 Temmuz'da 1 terörist ölü olarak ele geçirildi.

Güvenlik güçlerinin 10-16 Temmuz 2011 tarihleri arasında yürüttüğü faaliyetlerde de çok sayıda yaşam malzemesi ve mühimmat bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem