Onur Özbizerdik: ‘1300 kişiyi vurdum’

Şişli’de kaldığı otelde gözaltına alınan ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı’nın da üvey oğlu olan Onur Özbizerdik, emniyetten çıkarken 'Şimdiye kadar kaç kişiyi vurdunuz?' sorusuna, '1300 kişiyi vurdum' şeklinde yanıt verdi. Olay, 29.05

Onur Özbizerdik: ‘1300 kişiyi vurdum’
Şişli’de kaldığı otelde gözaltına alınan ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı’nın da üvey oğlu olan Onur Özbizerdik, emniyetten çıkarken 'Şimdiye kadar kaç kişiyi vurdunuz?' sorusuna, '1300 kişiyi vurdum' şeklinde yanıt verdi.
 
Olay, 29.05.2015 günü saat 05.00 sıralarında Beşiktaş Etiler’deki bir restoranın içerisinde meydana geldi. Ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı’nın da üvey oğlu olan Onur Özbizerdik, kız arkadaşıyla geldiği lüks restorandaki bir locaya oturdu. Bir süre sonra restorana gelen şahıslar, Özbizerdik’in bulunduğu locaya gelip oturdu. Locasına oturan Özbizerdik ve şahıslar arasında yeryüzünden tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Özbizerdik silahını çıkarttıktan sonra havaya ederek, olay yerinden uzaklaştı.
 
KALDIĞI OTELİN OTOPARKINDA YAKALANDI
Restoran sahibinin şikayeti üzerine çalışmalara başlayan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Özbizerdik’i yakalamak için çalışmalara başladı. Çalışmalarını sürdüren ekipler, Özbizerdik’in son olarak Şişli Bomonti de başkasının adına bir otelde kaldığını tespit etti. Bunun üzerine hareket geçen ekipler, saat 14.00 sıralarında otele gitti. Otelde arama yapan ekipler, Özbizerdik’i otoparkda aracına binerken yakaladı. Ardından saat 15.30 sıralarında sağlık kontrolünden geçirilen Özbizerdik ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. 2 kez kasten adam öldürmek, 3 kez kasten adam yaralamak ve 1 kez da mala zarar verme suçlarından aranan Özbizerdik şubedeki sorgusunda, “Karşı taraf alkollüydü. Bana küfür etti. Bende silahımı çıkarttım ama ateş etmedim. Kargaşa çıkınca da restorandan ayrıldım” dediği öğrenildi.
 
Emniyet Şube çıkışında bir basın mensubunun “Şimdiye kadar kaç kişiyi vurdunuz?” sorusuna, “1300 kişiyi vurdum” şeklinde yanıt verdi.
Geceyi şubede geçiren Özbizerdik, şubedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından “Mesken mahalde ateş etmek”, “Silahlı kanuna muhalefet”, “Güvenliği tehlikeye sokmak” suçlarından adliyeye sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler