“Onları Allah’a havale ediyorum”

Trabzonlu sporcularında ödül aldığı Türkiye Vücut Geliştirme Fitness dünya milli takım seçmeleri ile ilgili Federasyonun başkanı sert açıklamalar yaptı.

“Onları Allah’a havale ediyorum”

21-25 Eylül tarihleri arasında Antalya'da yapılan Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Federasyonu dünya milli takım seçmeleri tamamlandı. Trabzonlu sporcularında ödül aldığı seçmelerle ilgili Türkiye Vücut Geliştirme Fitnes Federasyon Başkanı Niyazi Kurt sert açıklamalar yaptı. 

İşte Kurt’un açıklamaları:

“15 Temmuz akşamı şehadet şerbetini içen bütün şehitlerimize tekrardan rahmet diliyorum milletimizin başı sağolsun. Çok kıymetli Türkiye vücut geliştirme fitness federasyonu yeni MHK, yeni Teknik Kurul ve organizasyon da görev alan tüm arkadaşlarıma, sporcularımıza, il temsilcilerimize, çalışanlarımıza ve yarışmada görev alan herkese teşekkür ederim. Ayrıca yarışma boyunca en ufak bir aksaklık yaşanmadığı içinde çok mutlu olduğum. Biz buradayız. Bu yarışma yapılmayacak diyen ve sporcuları kandırmaya çalışan zihniyeti esefle kınıyorum. Adlarını bile anmak istemiyorum onları yüce Allah 'a havale ediyorum”



ORGANİZASYON MÜKEMMELDİ

Türkiye Vücut Geliştirme Fitnees ve Bilek Güreşi Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Sevinç’te organizasyondaki emeğinden dolayı başkan Niyazi Kurt’a teşekkür ederek “Yarışma başkanımız önderliğinde çok titizle yürütüldü. Teknik donanımlı yeme içme, yatma ve sporcularımız otelin her türlü imkânlarını kullanmasına rağmen fiyatlar gayet uygundu, yarışma alanın havalandırması, genişliği en üst seviyedeydi. Yarışma nezih bir ortamda geçti, kurullar elinden gelen mücadeleyi verdiler, Türkiye’nin her yerinden büyük hazırlık içersinden gelen sporcular kıyasıya yarıştılar, hepsini kutluyor madalya alanları tebrik ediyorum.” dedi.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Federasyonu dünya milli takım seçmelerinde Yasin Diyadin -1.78 Türkiye Birincisi, Yasin Özergin 1.78 Türkiye Üçüncüsü, Zafer Uzun,  Mastelerde Türkiye Dördüncüsü, Cüneyt Şişman 1.75 Türkiye Beşincisi olmuştu.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem