Önce kameraya ardından polis yakalandılar

İstanbul Fatih'te bir iş yerinin kepenklerini kırarak içeriye giren hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı.Edinilen bilgilere göre, Fatih Şehremini Mahallesi'ne dadanan 3 hırsız, polisi harekete geçirdi. 3 genç hırsız son işinde ise yakayı ele verdi. 3

Önce kameraya ardından polis yakalandılar

İstanbul Fatih'te bir iş yerinin kepenklerini kırarak içeriye giren hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Fatih Şehremini Mahallesi'ne dadanan 3 hırsız, polisi harekete geçirdi. 3 genç hırsız son işinde ise yakayı ele verdi. 3 şüpheli, bir işyerine gelerek dükkanın kepenklerini kırdı. Şüphelilerden ikisi kepenkleri kaldırırken diğer şüpheli içeriye girdi. 2 şüpheli ise olay yerinden bir süre uzaklaştı. Şüpheliler daha sonra içerideki arkadaşlarının işinin bitmesi üzerine geri dönerek kepenkleri tekrar kaldırdı. İçerideki şüpheli ise çaldıklarıyla birlikte arkadaşlarının kaldırdığı kepenklerden dışarıdan çıktı.

İşyeri sahibi E.E.S. isimli kadının ihbarı üzerine polis zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, zanlıların eşkalini belirledi. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Y.K. (18) ve F.Ö. (19) isimli şüpheliler yakalandı. Yakalanan şüphelilerden Y.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, F.Ö. isimli şahsa adli kontrol hükümleri uygulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler