Önce çorba içti, sonra dayak yedi

 Önceki gece arkadaşlarıyla Beyoğlu’ndaki bir çorbacıya giden Uğur Polat, personelle tartıştı. Yumruk yiyen ve yere yığılan ünlü oyuncu, olayın polise intikal etmeden tatlıya bağlandığını söyledi.  Şu sıralar “Kayıp Şehir” dizisinde rol alan oyuncu Uğur P

Önce çorba içti, sonra dayak yedi

 

Önceki gece arkadaşlarıyla Beyoğlu’ndaki bir çorbacıya giden Uğur Polat, personelle tartıştı. Yumruk yiyen ve yere yığılan ünlü oyuncu, olayın polise intikal etmeden tatlıya bağlandığını söyledi. 
 
Şu sıralar “Kayıp Şehir” dizisinde rol alan oyuncu Uğur Polat, önceki akşam arkadaşlarıyla Beyoğlu’ndaydı. 
 
Bir mekânda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen ekip, daha sonra soluğu çorbacıda aldı.Polat, mekânın kapanış saatinin geldiğini söyleyen personelle tartıştı. 
 
Arkadaşlarının ısrarıyla dışarı çıkarılan oyuncu, mekânın önünde olanları izleyen ve kendisini uyaran vatandaşın hışmına uğradı.Çıkan kavgada yumruk yiyerek yere yığılan Polat, çevredeki diğer vatandaşların araya girip olayı yatıştırmasının ardından taksiyle oradan ayrıldı. 
 
Özür dileriz Polat Abi" dedilerUğur Polat, mekânda arkadaşına hakaret edildiğini öne sürdü: “Ben şimdiye kadar hiç böyle olayların içinde olmamıştım. O kavganın içine de dolaylı şekilde girmek zorunda kaldım. Ankara’dan gelen arkadaşımın kız arkadaşına hakaret ettiler. Aniden sesler yükseldi. Ben de birden kendimi olayın içinde buldum. Ama çok ciddi bir durum yok. Olay polise intikal etmeden tatlıya bağlandı. Zaten sonra beni tanıdılar, ‘Özür dileriz Polat Abi’ dediler. İki tarafta da herhangi bir yara bere yok.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem