On mücevherattan yılbaşı hediyesi

On mücevherat yılbaşı dolayısıyla bir radyo programıyla “On mücevherat kaç yıldır Trabzon’da hizmet veriyor” sorusu karşılığında müşterilerine çekiliş yaparak pırlanta kolye hediye etti. Yılbaşı günü gerçekleştirilen çekilişin cevabı ise “On mücevherat 2

On mücevherattan yılbaşı hediyesi

On mücevherat yılbaşı dolayısıyla bir radyo programıyla “On mücevherat kaç yıldır Trabzon’da hizmet veriyor” sorusu karşılığında müşterilerine çekiliş yaparak pırlanta kolye hediye etti. Yılbaşı günü gerçekleştirilen çekilişin cevabı ise “On mücevherat 2 yıldır Trabzon’da hizmet veriyor” olacaktı.

On Mücevherat Satış Müdürü Erkan Şentürk, “Yılbaşı dolayısıyla bir çekiliş gerçekleştirmek istedik. Bir radyo kanalı aracılığı ile çekilişi gerçekleştirdik. Kazanan kişiye pırlanta kolyeyi yılbaşı ertesi hemen teslim ettik. Ayrıca 1000 TL’lik alışverişlerde müşterilerimize inci kolye vermeye devam ediyoruz” dedi. On mücevherat kampanyalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler