Ömer Lütfi Evci cinayetinde şok!

Haber61 – Haber Merkezi – Bayburt’ta 14 Kasım günü yaşamış olduğu apart dairede ölü olarak bulunan Bayburt Polis Okulu’nda görevli Emniyet Müdürü Ömer Lütfi Evci’nin ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Olay yerinde bıçak ile öldürülen ve zanlısı sıra k

Ömer Lütfi Evci cinayetinde şok!

Haber61 – Haber Merkezi – Bayburt’ta 14 Kasım günü yaşamış olduğu apart dairede ölü olarak bulunan Bayburt Polis Okulu’nda görevli Emniyet Müdürü Ömer Lütfi Evci’nin ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Olay yerinde bıçak ile öldürülen ve zanlısı sıra kadem basan Evci’nin, cinayete kurban gittiği kesinleşirken kendisini öldüren kişi ile bir süre boğuştuğu ortaya çıktı.

PARMAĞI KOPTU

Evci’nin vücudunda 25’in üzerinde kesi izine rastlanırken bu izlerin tamamına yakanını kendisini savunurken meydana geldiği öğrenildi. Talihsiz Evci’nin ölümüne neden olan bıçak darbelerinin ise göğsünden ve karnından aldığı otopsisinde ortaya çıkarken boğuşma sırasında elinden almış olduğu bıçak darbesi nedeni ile bir parmağının da koptuğu öğrenildi.

HER YER KAN

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri inceleme ekiplerinin Cinayetin işlendiği apart dairede yapmış olduğu çalışmada ise; odanın tavanı da dahil olmak üzere duvarların tamamında kan izi olduğu tespit edildi. Bu görüntü de Evci’nin katil zanlı ile uzun bir süre boğuştuğuna telil niteliğinde

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem