Ölümünün sırrı o isimlerde

Orgeneral Eşref Bitlis'in oğlu Tarık Bitlis, Albay Kazım Çillioğlu'nun oğlu Gökhan Çillioğlu ve Albay Rıdvan Özden'in eşi Tomris Özden komutanların ölümüyle ilgili şok detaylar anlatıldı.17 Şubat 1993'te ölen Org. Eşref Bitlis,'in oğlu Tarık Bitlis, 19 yı

Ölümünün sırrı o isimlerde

Orgeneral Eşref Bitlis'in oğlu Tarık Bitlis, Albay Kazım Çillioğlu'nun oğlu Gökhan Çillioğlu ve Albay Rıdvan Özden'in eşi Tomris Özden komutanların ölümüyle ilgili şok detaylar anlatıldı.

17 Şubat 1993'te ölen Org. Eşref Bitlis,'in oğlu Tarık Bitlis, 19 yıl sonra olayın çözümü için adım atılmasını olumlu bulduğunu söyleyerek bazı soru işaretlerine dikkat çekti. 1995'de bir operasyon sırasında şehit olan Albay Rıdvan Özden'in eşi Tomris Özden ise, eşinin ölümü ile tüm resmi bilgilerin yanlış olduğunu söyleyerek, eşinin ölüm tarihinin bile yanlış olduğunu belirtti.

Albay Kazım Çillioğlu ölümünü bir dedektif gibi araştıran oğlu Gökhan Çillioğlu ise çarpıcı iddialarda bulundu. Gökhan Çillioğlu, 3 Şubat 1994'te şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Kazım Çillioğlu'nun cenazesinde silah arkadaşlarının "babanın ölümünün arkasındaki sırrı çözmek istiyorsan "Yeşil - Sakallı (Mahmut Yıldırım) ve Bozo'yu (Yusuf Geyik) araştır" dediklerini de söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem