Ölüm ocaklarına baskın: 21 gözaltı

Zonguldak’ta kaçak olarak işletilen maden ocaklarına baskın düzenledi. Operasyonda bir polis memuruyla birlikte 21 kişi gözaltına alındı.Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri sabaha karşı şafak baskını düzenledi. Önceden belirlenen ad

Ölüm ocaklarına baskın: 21 gözaltı

Zonguldak’ta kaçak olarak işletilen maden ocaklarına baskın düzenledi. Operasyonda bir polis memuruyla birlikte 21 kişi gözaltına alındı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri sabaha karşı şafak baskını düzenledi. Önceden belirlenen adreslere yapılan operasyonlarda 21 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında kaçak ocak sahiplerinin yanı sıra Orman Bölge Müdürlüğü, Türkiye Taşkömürü Kurumu görevlileri ve aktif olarak görev yapan bir polis memurunun de yer aldığı iddia edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulamaları devam eden kişilerin yarın Zonguldak Adliyesi’ne çıkartılacağı öğrenildi. İddialara göre görevlilerin, yapılacak olan baskınları kaçak ocak sahiplerine önceden haber verdiği, böylelikle kaçak ocakların girişlerinin geçici süreyle kapatıldığı ve çalışmıyor süsü verildiği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler