Ölüm nedeni yanlış tedavi mi?

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sağlık Bakanlığının 2012 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesinin ölümü de gündeme geldi.Kendisinin Genel Cerrah Uzmanı olduğunu belirten ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi

Ölüm nedeni yanlış tedavi mi?

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sağlık Bakanlığının 2012 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesinin ölümü de gündeme geldi.

Kendisinin Genel Cerrah Uzmanı olduğunu belirten ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatına değinen CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, ''Sayın Başbakan'ın annesi laparoskopik yöntemle ameliyat geçirmiş. Bu, dünyanın her yerinde hastanın 24 saat içinde taburcu edilmesi maksadıyla yapılır. Daha az travmatik olsun diye. Ama Sayın Başbakan'ın annesi neden 5 gün boyunca yoğun bakımda yatırılmış? Her hasta yoğun bakıma yatırılmaz. Bunun tıbbi kriterleri vardır. Sayın Başbakan'ın annesinin ölüm nedeni nedir? Otopsi yapılmış mıdır? Bugün Türkiye'deki sağlık politikaları sonucunda geldiğimiz yer, Sayın Başbakan'ın annesini tedavi edemeyeceğimiz durumdur'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem