Ölüm amca çocuklarını köy yolunda yakaladı

Antalya'da midibüs ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki genç hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 18.30 sıralarında Döşemealtı ilçesi Çıplaklı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Aynı mahallede bir inşaat

Ölüm amca çocuklarını köy yolunda yakaladı

Antalya'da midibüs ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki genç hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 18.30 sıralarında Döşemealtı ilçesi Çıplaklı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Aynı mahallede bir inşaatta işçi olarak çalışan amcaoğulları Ali Çakmak (22) ve Hasan Çakmak, iş bitiminin ardından plakasız motosikletleriyle Burdur'da bulunan köylerine gitmek üzere yola çıktı. Ara sokaktan cadde üzerine çıkan Hasan Çakmak idaresindeki motosiklet, şehir içi yolcu taşıyan 48 yaşındaki Yunus A. Yönetimindeki 07 DFS 03 plakalı midibüs ile çarpıştı. Kazada metrelerce sürüklenen motosiklet üzerindeki amcaoğulları ağır yaralandı. Kazada, motosikletin çarptığı yaya Saadettin Kula da yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı yaya Kula ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık ekipleri Ali ve Hasan Çakmak'ın ise hayatlarını kaybettiğini belirledi. İki amcaoğlunun kimlik tespitini, arkadaşları Hüseyin Onur Çelik güçlükle yaptı. Gözyaşlarına boğulan Çelik'i yakınları ve polis sakinleştirdi.

Çelik arkadaşları için, "Motosiklete binmeyin, kaza yaparsanız dedim. Köye gidiyoruz, Allah'ın izniyle bir şey olmaz dediler. Araba alalım dedim, dinlemediler" diyerek gözyaşı döktü. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından Ali ve Hasan Çakmak'ın cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu Morg'una kaldırıldı. İki amcaoğullarından geriye terlikleri kalırken, Ali Çakmak'ın kısa süre önce askerden geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem