Ölü taklidi yapacağım dedi ve öldü

SAMSUN’un Tekkeköy İlçesi’nde, öğretmen ve arkadaşlarıyla birlikte yıl sonu pikniğine giden ortaokul 3’üncü sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Şule Betül Vural, alanda bulunan trambolinde zıplarken arkadaşlarına, "Size birazdan ölü taklidi yapacağım" dedi. Zıpl

Ölü taklidi yapacağım dedi ve öldü
SAMSUN’un Tekkeköy İlçesi’nde, öğretmen ve arkadaşlarıyla birlikte yıl sonu pikniğine giden ortaokul 3’üncü sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Şule Betül Vural, alanda bulunan trambolinde zıplarken arkadaşlarına, "Size birazdan ölü taklidi yapacağım" dedi. Zıplarken birden yüzüstü düşüp hareketsiz kalan Şule Betül, fenalaştığı anlaşılınca, ambulansla hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Şule Betül’de gizli kalp rahatsızlığı bulunduğu belirtildi.
 
Tekkeköy İlçesi Kerpiçli Köyü’nde oturan, Kahyalı Ortaokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Şule Betül Vural, öğretmen ve sınıf arkadaşlarıyla birlikte belediyenin piknik alanına eğlenmeye gitti. Yıl sonu etkinliği kapsamında yapılan pikniğin ilerleyen dakikalarında alanda bulunan tramboline çıkarak zıplayan Şule Betül Vural arkadaşlarına, "Size birazdan ölü taklidi yapacağım, göreceksiniz" dedi. Zıplamaya devam ederken birden duran Şule Betül, yüzüstü düştü ve hareketsiz kaldı. İlk başta arkadaşları Şule Betül’ün biraz önce dediği gibi ’ölü’ taklidi yaptığını sandı. Ancak bir süre sonra herkes durumun farklı olduğunu anlayınca paniğe kapıldı. İhbar üzerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Şule Betül Vural, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Doktorlar, küçük kızda gizli kalp rahatsızlığı olduğunu belirlediklerini açıkladı. Şule Betül Vural’ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonrası belli olacak.
 
3 çocuk babası 40 yaşındaki Burhan Vural, "Kızım çok başırılı bir öğrenciydi. Stres atması için gönderdik. Kızım cep telefonunu arkadaşına verip resmini çektirmiş. Bize kalpten öldüğünü söylediler" dedi.
 
Gözüyaşlı anne 38 yaşındaki Reyhan Vural da "Kızımın tek hayali polis olmaktı. Çok çalışkan bir öğrenciydi. En son SBS’ye girmişti. Kalpten öldüğünü söylediler. Sınav stresi, okul hayatı onu yormuş olabilir. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler