Ölmedim... Benden ne istiyorlar

 Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayılan söylentilerin ardından Ciguli "Twitter'a inanmıyorum. Birileri beni üçüncü kez öldürdü. Benden ne istiyıorlar. Aralarında Seren Serengil ve Armağan Çağlayan'ın da bulunduğu arkadaşlar bugünümü mahvetti. Telefonla

Ölmedim... Benden ne istiyorlar

 

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayılan söylentilerin ardından Ciguli "Twitter'a inanmıyorum. Birileri beni üçüncü kez öldürdü. Benden ne istiyıorlar. Aralarında Seren Serengil ve Armağan Çağlayan'ın da bulunduğu arkadaşlar bugünümü mahvetti. Telefonlarım susmuyor. Yazık, ayıp... Bu twitter yarın öbür gün Seren Serengil'i de öldürür. O zaman sorup araştırmadan yazacak mıyız? Ayıp... Sanatçılar yapmasın bari." şeklinde konuştu. 
 
Ntv Radyo'da Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtlayan Ciguli "Daha 100 sene yaşayacağım. Yakında Türkiye’ye geleceğim. Sizler benim canımsınız. Bu şeyleri bıraksınlar artık, ayıp. Allah hepimize hayırlı ömürler nasip etsin. Sağ olun var olun" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler