Ölen her kişi için 16 yıl!

Muğla-Marmaris'te geçtiğimiz yıl 8 kişinin ölümüyle sonuçlanan insan kaçakçılığı olayının faillerinden üçüne ölen her kişi için 16 yıl hapis cezası verildi. Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi, "Taksirle, birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak" suçundan yargıl

Ölen her kişi için 16 yıl!

Muğla-Marmaris'te geçtiğimiz yıl 8 kişinin ölümüyle sonuçlanan insan kaçakçılığı olayının faillerinden üçüne ölen her kişi için 16 yıl hapis cezası verildi.

Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi, "Taksirle, birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak" suçundan yargılanan Fırat T, Mehmet G. ve Mehmet Ş'ye ölen her kişi için ayrı ayrı 16 yıl hapis cezası verdi. Firari sanık Mehmet G'nin arandığı davada Fırat T., Mehmet G. ve Mehmet Ş. ölen her kişi için 16 yıl olmak üzere 128'er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Fırat T.'nin cezası, başka suçlardan da aldığı ceza nedeniyle 141 yıla çıktı.

Marmaris'in Selimiye Mahallesi yakınlarında, 7 Şubat 2015'te içinde 14 kişi bulunan tekne batmış, olayda 8 kişi ölmüş, 4 kişi ise kurtarılmıştı.

Ölen her kişi için 16 yıl!

Ölen her kişi için 16 yıl!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler