Ölen Er'in babası TSK'yı yalanladı!

Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nde 28. Mekanize Tümen Komutanlığı'nda askerliğini yaparken, birliğinde bir arkadaşıyla tartıştığı gerekçesiyle disiplin koğuşuna konulan Er Uğur Kantar, yine kendisini gibi erler tarafından işkence gördüğü ve fenalaştığı

Ölen Er'in babası TSK'yı yalanladı!

Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nde 28. Mekanize Tümen Komutanlığı'nda askerliğini yaparken, birliğinde bir arkadaşıyla tartıştığı gerekçesiyle disiplin koğuşuna konulan Er Uğur Kantar, yine kendisini gibi erler tarafından işkence gördüğü ve fenalaştığı için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) kaldırıldı ve orada hayatını kaybetti.

Olayın medyaya yansıması üzerine önce sesiz kalan Genelkurmay, bir süre sonra olayla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada Er Uğur Kantar'ın yoğun ilgiyle tedavi altına alındığı, tedavi süresince refakatçi olan askerin ailesinin de misafir edildiği belirtildi.

Ancak Er Uğur Kantar'ın babası, dün akşam CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programında Cüneyt Özdemir'e konuştu ve Genelkurmay açıklamasında anlatılanların yalan olduğunu açıkladı.

İşte vatani görevini yaptığı askeri birlikte, kendi gibi asker olan görevliler tarafından işkence ile hayatını kaybeden Er Uğur Kantar'ın babasının anlattıkları...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem