Ölen bebeğini ağlarken buldu

Morg kapısı açıldığında bebek ağlamaya başlayınca...Arjantin'de bir anne, öldü denilen yenidoğan bebeğini 12 saat sonra morgda ağlarken bulduArjantin'in Chaco eyaleti Resistencia kentindeki bir hastanede doğum yapan Analia Bouter'a (26) erken doğum yaptığ

Ölen bebeğini ağlarken buldu

Morg kapısı açıldığında bebek ağlamaya başlayınca...

Arjantin'de bir anne, öldü denilen yenidoğan bebeğini 12 saat sonra morgda ağlarken buldu

Arjantin'in Chaco eyaleti Resistencia kentindeki bir hastanede doğum yapan Analia Bouter'a (26) erken doğum yaptığı için bebeğinin öldüğü söylendi. 

Anne ve babaya bebeğin öldüğüne dair doğum belgesi de verilerek eve gitmesi salık verildi. Ancak Analia ve kocası 12 saat sonra bebeklerinin naaşını görmek istediklerini söyleyip morga gittiler. Son bir kez olsun bebeğinin görmek isteyen acılı anne Analia olayı anını şu şekilde anlattı: 

 

MORG KAPAĞI AÇILINCA AĞLAMAYA BAŞLADI

"O akşam morga gittiğimizde bebeğimizin fotoğrafını çekmek istedik. Görevli morgun kapağını açtığında bir ağlama sesi duydum. Bebeğim yaşıyordu. İnanamadım. O anda dizlerimin üzerine düştüm." 

12 saat boyunca bebeğinin dondurucuda bekletildiğine isyan eden anne bu mucize için de tanrıya dua ettiğini söyledi. Morgdan çıkarılan bebeğin sağlık durumunun her geçen dakika daha da iyiye gittiği bildirildi. Bebeğe Luciana Abigail adı verildi. Perrando Hastanesi doktorları hakkında ise inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem