Ölen babasının başında bekledi

Eşrefpaşa semti 343 sokak 25 numarada ikamet eden ve Kore Gazisi olduğu öğrenilen Kemal Arpa (81), henüz bilinmeyen bir nedenle yaşamını yitirdi. Kemal Arpa'nın birlikte yaşadığı oğlu 34 yaşındaki Rıza Arpa, babasının cesedi başında yaklaşık 7 saat beklem

Ölen babasının başında bekledi

Eşrefpaşa semti 343 sokak 25 numarada ikamet eden ve Kore Gazisi olduğu öğrenilen Kemal Arpa (81), henüz bilinmeyen bir nedenle yaşamını yitirdi. Kemal Arpa'nın birlikte yaşadığı oğlu 34 yaşındaki Rıza Arpa, babasının cesedi başında yaklaşık 7 saat beklemesine rağmen polise ve sağlık ekiplerine haber vermedi. Gece 24.30 sıralarında komşularının fark ederek bildirmesiyle ortaya çıkan olayın ardından gelen sağlık ekipleri ve polis ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri, şahsın oğlunu cesedin başında otururken bularak gözaltına aldı. Olayın cinayet olma ihtimali olmasına rağmen, cesette herhangi bir darp izi olmadığı belirlendi. Yaşlı adamın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem