Öldürüp parasıyla tatil mi yaptılar?

Edinilen bilgiye göre, 9 gün önce evden ayrılarak işe gideceğini söyleyen 6 çocuk babası Mehmet Ali Alpdoğan'ın (60) cesedi evinin bahçesine gömülü olarak bulunmuştu.İddiaya göre Doğan H., Ümit A., Yunus İ. ve Abdulkadir D. Mehmet Ali Alpdoğan'ı öldürdükt

Öldürüp parasıyla tatil mi yaptılar?

Edinilen bilgiye göre, 9 gün önce evden ayrılarak işe gideceğini söyleyen 6 çocuk babası Mehmet Ali Alpdoğan'ın (60) cesedi evinin bahçesine gömülü olarak bulunmuştu.

İddiaya göre Doğan H., Ümit A., Yunus İ. ve Abdulkadir D. Mehmet Ali Alpdoğan'ı öldürdükten sonra kredi kartlarındaki limiti nakde çevirdiler ve bu parayla Antalya'ya giderek harcama yaptılar. Kredi kartı harcamalarıyla takibe başlayan polis ilk önce Doğan H., Ümit A. ve Yunus İ.'yi gözaltına almıştı. Son olarak dün öğle saatlerinde takibe

alınan Abdulkadir D. de yakalanmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişi saatlerce sorguya alındı. Şahısların cinayeti itiraf ettikleri ve olayı bütün detaylarıyla anlattıkları öğrenildi. İfadeleri alınan şahıslar adliyeye sevk edildiler. Zanlılar adliyeye getirildikleri sırada basın mensuplarının 'Pişman mısınız?' sorularını yanıtsız bıraktılar.

Öte yandan yapılan incelemelerde korkunç cinayete kurban giden Mehmet Ali Alpdoğan'ın kredi kartlarıyla yaklaşık 25 bin TL harcama yapıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler