Öldürdükleri adamı sarhoşmuş gibi taşıdılar !

İstanbul Beyoğlu'nda boğarak öldürdükleri bir şahsı, sarhoşmuş gibi taşıyan kişiler, güvenlik kamerasına yakalandı.Olay 20 Eylül Pazar günü Katip Mustafa Çelebi Mahallesi İpek Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aralarında tartışmaya başla

Öldürdükleri adamı sarhoşmuş gibi taşıdılar !

İstanbul Beyoğlu'nda boğarak öldürdükleri bir şahsı, sarhoşmuş gibi taşıyan kişiler, güvenlik kamerasına yakalandı.

Olay 20 Eylül Pazar günü Katip Mustafa Çelebi Mahallesi İpek Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aralarında tartışmaya başlayan şahıslar R.G.'yi (25) boğarak öldürdüler. Daha sonra araçlarıyla olay yerine gelen şahıslar R.G.'nin cesedini araca bindirdi. Zanlılar cesedi Kemerburgaz'da bir ormanlık alana götürerek gömdüler. 30 eylül Çarşamba günü polise gelen bir ihbar üzerine Emniyet ekipleri cesedin gömüldüğü ormanlık alana giderek cesede ulaştı.

Olayla ilgili çalışmalarını derinleştiren emniyet ekipleri cinayetin işlendiği evi bularak güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera görüntülerini inceleyen polis görüntülerden tespit ettikleri M.D. ( 23), H.K. (34), H.Y.(34) isimli şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı.

Polis olayla ilişkisi oldukları tespit edilen Gürcistan uyruklu anne Z.V.(43) ve kızı T.V.'yi de gözaltına aldı. Beyoğlu Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şahısların ifadeleri alındı. M.D.'nin ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen zanlılardan Z.V. T.V. ve M.D. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, H.K. ile H.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler