Öldüğü yere çiçek bıraktılar

Antalya'nın Kepez ilçesinde sır gibi olayda hayatını kaybeden lise öğrencisi 17 yaşındaki Hülya Seyyar'ın öldüğü yere arkadaşları tarafından çiçek bırakıldı. Şehit Ömer Dikmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe 12. Sınıf öğrencisi Hülya Seyyar, ölü

Öldüğü yere çiçek bıraktılar

Antalya'nın Kepez ilçesinde sır gibi olayda hayatını kaybeden lise öğrencisi 17 yaşındaki Hülya Seyyar'ın öldüğü yere arkadaşları tarafından çiçek bırakıldı.

Şehit Ömer Dikmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe 12. Sınıf öğrencisi Hülya Seyyar, ölü bulunduğu Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi 2373 sokakta okul arkadaşları tarafından anıldı. Olayın gerçekleştiği yerin yakınında bulunan okullarından ellerinde Hülya'nın fotoğrafını taşıyarak gelen yaklaşık 100 öğrenci, "Hülya Ölmedi, Öldürüldü', "Kadına Uzanan Eller Kırılsın" sloganları attı. El ele girip çember oluşturan öğrenciler, Hülya'nın ölü bulunduğu noktaya beyaz çiçekler bıraktı. Hülya'nın arkadaşları gözyaşlarına boğulurken, birbirlerine sarılarak teselli bulmaya çalıştı. Öğrenciler Hülya için yazdıkları mektupları okurken duygusal anlar yaşandı.

"HÜLYA'NIN HAYALLERİ VARDI"

Hülya'nın arkadaşı Deniz Bayan, tarifsiz bir acı yaşadıklarını belirterek, "17 yaşındaki bir arkadaşımız hayatını kaybetti. Onun yerine bizde olabilirdik. O hep 17 yaşında kalacak. Hayalleri vardı. Öldü ya da öldürüldü. Bu yolda nasıl kaza olabilir. Bunu bilemiyoruz" dedi. Bir süre daha slogan atan öğrenciler, yürüyerek okullarına geri döndüler. Öte yandan, öğrenciler bölgede güvenlik tedbirlerinin yetersiz olduğunu belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

17 yaşındaki Hülya Seyyar'ın geçtiğimiz cumartesi akşamı, Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi 2373 sokakta cansız bedeni bulunmuştu. Seyyar'ın ön otopsi raporunda kaza sonucu yaşamını kaybettiği belirlendi. Polis ise Hülya Seyyar'a çarpan sürücüyü tespit etmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Öldüğü yere çiçek bıraktılar

Öldüğü yere çiçek bıraktılar

Öldüğü yere çiçek bıraktılar

Öldüğü yere çiçek bıraktılar

Öldüğü yere çiçek bıraktılar

Öldüğü yere çiçek bıraktılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem