Olay öğretmenin kocası konuştu

 New York’ta, 16 yaşındaki öğrencisiyle defalarca seks yapmakla suçlanan Türk öğretmen Erin Sayar ve onu 10 bin dolar kefaletle hapisten kurtaran kocası, boşanmayacaklarını açıkladılar. ‘Cinsel ilişki’ iddialarında ise polisin en büyük şüphesi, genç öğren

Olay öğretmenin kocası konuştu

 

New York’ta, 16 yaşındaki öğrencisiyle defalarca seks yapmakla suçlanan Türk öğretmen Erin Sayar ve onu 10 bin dolar kefaletle hapisten kurtaran kocası, boşanmayacaklarını açıkladılar. ‘Cinsel ilişki’ iddialarında ise polisin en büyük şüphesi, genç öğrencisinin, Erin Sayar’ın kasığındaki ‘deniz kızı’ dövmesini biliyor olması.

ABD’nin New York kentinde, Brooklyn semtinde bulunan James Madison Lisesi’nde 16 yaşındaki öğrencisiyle seks yaptığı şüphesiyle yargılanmaya başlayan evli ve üç çocuk annesi Türk öğretmen Erin Sayar (36) ve eşi, boşanacakları iddialarını yalanladılar.

 New York Post gazetesi, tartışılan çifti, Park Slope’daki evlerinde buldu. Kapıyı, 10 bin dolar kefaleti ödeyerek, öğrencisiyle defalarca seks yapmakla suçlanan karısını gözaltından kurtaran, 39 yaşındaki koca, Jimmy Lathrop açtı.

Lathrop, “İyiyiz, harikayız. Boşanmıyoruz. Kim bunu size söyledi” dedi. Gazete, ardından Sayar’ın da küçük kızları Chloe ile birlikte kapıda belirdiğini yazdı.

 

Beyzbol maçını sordu Sayar da, New York Post’un soruları üzerine, şunları söyledi:

 “Kocam harika bir adam. Onu çok seviyorum. Gelecekte boşanma yok. Okula geri dönebilirim. 2000 yılından beri tüm öğretmenlik kariyerim orada geçti. En iyi arkadaşlarımdan bazıları orada. Taşınmaya niyetim yok. Orası harika bir okul. Çok zeki öğretmenlerin ve çoğunlukla harika öğrencilerin olduğu bir okul. Güzel bir ailem ve arkadaşlarım, harikulade bir kızım var. Genelde pozitif ve mutlu bir insanım. Bu işe karışan herkes için en iyisini diliyorum. Yankee (New York’un beyzbol takımı) maçı kaç kaç bitti?”

 

'ÖZEL DÖVMEYİ' BİLİYOR

Gazete, bu açıklamanın ardından Sayar’ın iki eliyle “OK” (tamam) işareti yaptıktan sonra kapıyı kapattığını belirtti. Geçen cuma günü gözaltına alındıktan sonra kefaletle serbest kalan Sayar’ın, okulun Amerikan futbolu takımında oynayan öğrencisi Kevin Eng (16) ile geçen aralık ayı içinde uyuşturucu kullanıp, üç defa okuldaki odasında, beş defa da otomobilinde oral seks dahil cinsel ilişkiye girdiği iddia ediliyor.

 Genç futbol oyuncusu Eng’in kız arkadaşının Facebook hesabını kırmasının ardından ortaya çıkan bilgilerle yakalanan Sayar, çocuğu cinsel istismardan 4 yıl hapis cezasına çarptırılabilir.

Eng’in, polis sorgusunda, Sayar’ın kasığındaki denizkızı dövmesinden bahsetmesi şüpheleri güçlendiriyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem