Okurken bile kanınız donacak

İstanbul Maslak'ta bir şahıs, alacak-verecek meselesi yüzünden demir çubukla öldürdüğü kuzenini bıçakla parçalayarak parka gömdü.Gece bekçiliği yaptığı öğrenilen şahıs, Kayıp Şahıslar Büro Amirliği (KŞB) dedektifleri tarafından kamera görüntülerin incelen

Okurken bile kanınız donacak

İstanbul Maslak'ta bir şahıs, alacak-verecek meselesi yüzünden demir çubukla öldürdüğü kuzenini bıçakla parçalayarak parka gömdü.

Gece bekçiliği yaptığı öğrenilen şahıs, Kayıp Şahıslar Büro Amirliği (KŞB) dedektifleri tarafından kamera görüntülerin incelenerek bulunurken, şüphelinin güvenlik kameralarını yok etmek için iş yerinde yangın çıkardığı da ortaya çıktı.

Sarıyer Maslak Atatürk Organize Sanayi Sitesi'nde çalışan Mehmet Tunç (33), 6 Eylül tarihinde bir anda ortadan kayboldu. 3 gün boyunca ağabeyinden haber alamayan Metin Tunç, 9 Eylül tarihinde Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Başvurunun ardından arama yapan ilçe emniyete bağlı ekipler, 11 Eylül tarihinde dosyayı İstanbul Emniyeti Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gönderdi.

Dosyayı inceleyen ve konuya el koyan Kayıp Şahıslar Büro Amirliği (KŞB) dedektifleri, araştırmaları derinleştirerek Mehmet Tunç'un telefonunun en son iş yerinde sinyal verdiği tespit etti. Tespit üzerine Tunç'un işyerine giden KŞB dedektifleri, işyerindeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Yapılan incelemede Tunç'un olayın yaşandığı gün iş yerinden hiç ayrılmadığını belirleyen ekipler, kuzeniyle aynı işyerinde gece bekçisi olarak çalışan Yavuz K. ile bir arada olduğunu tespit etti. Bunun üzerine Yavuz K'nın üzerin de yoğunlaşan KŞB dedektifleri, görüntülerde olayın olduğu gece, Yavuz K.'nın iş yerinden çöp poşetlerini çıkarttığını ve sürükleyerek işyerinin karşısındaki parka götürdüğünü fark etti. Yavuz K. bunun üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

PARÇALAYIP PARKA GÖMDÜ

Zanlı gözaltına alındıktan sonra olay yerine giden dedektifler, parkta kazı çalışması yaptı. Yapılan çalışma sonrasında 5 parça ayrılmış bir ceset bulan ekipler, iş yerinde yaptıkları aramada da, olayda kullanılan bıçak ile kazı yapılan kazma ve kürek ele geçirdi. Gözaltına alındıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen Yavuz K, burada yapılan sorgusunda cinayeti itiraf etti. Yavuz K, Mehmet Tunç ile aralarında 20 bin liralık alacak verecek meselesi olduğunu, cinayeti ise kavga sırasında işlediğini itiraf etti. Polis ekipleri yaptıkları araştırmada, Yavuz K'nın tefecilere borçlandığı ve uzun süredir kuzeninden borç istediğini öğrendi.

DEMİR ÇUBUKLA ÖLDÜRÜP TESTERE İLE PARÇALADI

Şubedeki sorgusunda Yavuz K, polis ekiplerine cinayet tüm ayrıntılarını da anlattı. Mehmet Tunç'u demir bir çubukla öldürdüğünü itiraf eden Yavuz K, cesedi ise bıçakla kestiğini söyledi. İşyerinin etrafında çok sayıda güvenlik kamerasının olduğunu fark ettiğini söyleyen zanlı, kamera görüntülerini cihazdan silmeye çalıştığını ancak başaramadığını itiraf etti. Öte yandan görüntüleri silemeyen zanlı, tümüyle delillerden kurtulmak için işyerinin güvenlik kamera odasında yangın çıkarttığı, bundan dolayı yaşanan patlamada kolundan yaralandığını öğrenildi. Yangın nedeniyle işyerindeki cihazlar kullanılamaz hale gelirken, şirketin 5 milyon dolar zarar uğradığı öğrenildi.

Yavuz K, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Okurken bile kanınız donacak

Okurken bile kanınız donacak

Okurken bile kanınız donacak

Okurken bile kanınız donacak

Okurken bile kanınız donacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem