Okullar 1 hafta tatil!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, köylerin tümüne ulaşıldığını, enkaz arama-kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi. Atalay gerekli koordinasyonun yapıldığını, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılandığını belirtti. Bir yandan da hasar tespiti

Okullar 1 hafta tatil!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, köylerin tümüne ulaşıldığını, enkaz arama-kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

 Atalay gerekli koordinasyonun yapıldığını, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılandığını belirtti. Bir yandan da hasar tespitinin yapıldığını belirten Atalay, okulların bu hafta tatil edildiğini söyledi. Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada da, tedbir amaçlı olarak, il genelindeki tüm merkez ve köy okullarında bugün de da eğitime ara verileceği belirtildi. Muş Alparslan Üniversitesi de eğitim ve öğretime 2 gün ara verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler