Okulda dağıtılan sütü içen öğrenciler hastanelik oldu

Olay, bugün sabah sıralarında Tuzlukçu İlçesi'ndeki Mimar Sinan İlkokulu'nda meydana geldi. 3'üncü sınıf öğrencilerine ücretsiz süt dağıtıldı. Süt için öğrencilerden 35'inde, mide bulantısı ve karın ağrısı başlaması üzerine öğrenciler ambulanslarla Akşehi

Okulda dağıtılan sütü içen öğrenciler hastanelik oldu

Olay, bugün sabah sıralarında Tuzlukçu İlçesi'ndeki Mimar Sinan İlkokulu'nda meydana geldi. 3'üncü sınıf öğrencilerine ücretsiz süt dağıtıldı. Süt için öğrencilerden 35'inde, mide bulantısı ve karın ağrısı başlaması üzerine öğrenciler ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Hastane Başhekimliği yetkilileri, öğrencilerin sütten zehirlenme gibi bir durumlarının söz konusu olmadığı ve süt hazımsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı, 33 öğrencinin yapılan tedavilerinin ardından taburcu olduğunu kız öğrenciler Y.M. ve E.Y.'nin de Çocuk Servisi'nde tedavilerinin devam ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem