Okul sütü ihalesi iptal

Okul Sütü Programı Kapsamında UHT İçme Sütü Mal Alım İhalesi, 6 firmanın katılımı ile 20 Aralık tarihinde yapılarak onaylanmıştı.Ancak ihalenin Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu Bölgesi kısmına teklif veren firmalardan birinin yaptığı itirazı değerlendiren

Okul sütü ihalesi iptal

Okul Sütü Programı Kapsamında UHT İçme Sütü Mal Alım İhalesi, 6 firmanın katılımı ile 20 Aralık tarihinde yapılarak onaylanmıştı.

Ancak ihalenin Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu Bölgesi kısmına teklif veren firmalardan birinin yaptığı itirazı değerlendiren Bakanlık, itirazı yerinde bularak iptal etti.
 
Bakanlık, yaptığı açıklamada, ihalenin yasanın ilgili maddesine göre en kısa süre içerisinde yeniden yapılacağını ve okul sütü dağıtımının, önceden planlandığı şekilde 2012-2013 eğitim öğretim döneminin 2. yarı yılında başlayacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem