Okan Bayülgen programında çıplak eylem! Dada'da protesto

Okan Bayülgen'in Dada programının son bölümünde şok anlar yaşandı.

Okan Bayülgen programında çıplak eylem! Dada'da protesto

Okan Bayülgen'in Dada programının son bölümünde şok anlar yaşandı. Bayülgen'in programı sürdüğü anda seyircilerden biri sahneye çıkarak çıplak eylem yapmak istedi.
Beyazıt Öztürk'ün programı Beyaz Show'da yaşanan ardarda iki eylemin Türkiye gündemine oturmasının ardından bu kez hedef Okan Bayülgen'in programı Dada oldu.

Sahneye çıkan bir kadın izleyici soyunarak çıplak eylem yapmak istedi.

Okan Bayülgen, programında kıyafetini çıkararak eylem yapmak isteyen genç kadını canlı yayını kesmeden konuşarak eyleminden vazgeçirdi. "Yayını kesmeyin ama göstermeyin" diyen Bayülgen kadının üzerine kıyafet giydirdi. Bayülgen'in sözlerinin ardından eylemci özür diledi.

Programda sahneye çıkan kadını anında sakinleştirerek önünü kapatan Okan Bayülgen eylemciye "Ne söylemek istiyorsun bana söyle" dedi. Eylemci "AKP vekillerine teşekkür etmek istiyorum" deyince Bayülgen sözünü keserek "Lütfen bunu söyleme. Yayını kesmeyelim, kazağını giy , ben sadece bu eylemi yapmaktan dolayı mutsuz olabilirsin" dedi. Bayülgen daha sonra eylemciyi yanına oturtarak "Bir eylem yapmak istiyorsun seni anlıyorum. Çünkü hem benim hem de Beyaz'ın programı bu konuda kullanılabilir bir alan. Fakat ikimizin de bununla başa çıkması gerekir. Burası bir televizyon programı ve canlı yayın. Ben herkesin konuşmasından ve bu eylemlerin yapılmasından yanayım. Ancak ben çalıştığım televizyonu ve seni korumak zorundayım. Eğer kabul edersen ve gerçekten sesini duyurmak istiyorsan bunu gerçekten bu işlerle uğraşan siyasilerin olduğu, köşe yazarlarının bulunduğu bir siyasi programda yap. Ben de bu ülkenin sorunlarını biliyorum ancak benim ödevim insanları eğlendirmek." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler