Oğuz Çetin fesh edildi!

Oğuz Çetin, Engin İpekoğlu ve Raşit Çetiner'in sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildiTürkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama şöyle:"Türkiye Futbol Federasyonu ile Milli Takımlarımıza hizmet veren değerli teknik adamlar Oğuz Çetin, Engin İpekoğ

Oğuz Çetin fesh edildi!

Oğuz Çetin, Engin İpekoğlu ve Raşit Çetiner'in sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu ile Milli Takımlarımıza hizmet veren değerli teknik adamlar Oğuz Çetin, Engin İpekoğlu ve Raşit Çetiner arasında yapılan görüşmeler sonucunda, sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi.

1 Temmuz 2005'ten bu yana, yaklaşık 6.5 yıllık bir süre zarfında A Milli Takım Sorumlu Yardımcılığı görevini yürüten, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takımımızın elde ettiği Avrupa üçüncülüğünde önemli katkıları bulunan Oğuz Çetin'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca 26 Şubat 2010'dan bu yana A Milli Takım Antrenörü olan Engin İpekoğlu'na ve 22 Şubat 2010 tarihinden itibaren Ümit Milli Takım Teknik Direktörlüğü yapan Raşit Çetiner'e de görevde bulundukları süre içindeki çalışmalarından dolayı teşekkür eder, her 3 teknik direktöre de sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.

Milli Takımlarımızın teknik kadrosunun yapılanması ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler