Oğul Tatlıses'e ne oldu!

İbrahim Tatlıses'nin oğlu İdo'nun (19) Zekeriyaköy'de bir arabayı çarparak durdurduğu ve tekmelediği iddia edildi.  Habere göre; İdo'nun annesi Derya Tuna olayla ilgili olarak şunları anlattı: "Babasının başına gelen saldırı sonrası etrafımız İdo'yu çok s

Oğul Tatlıses'e ne oldu!

İbrahim Tatlıses'nin oğlu İdo'nun (19) Zekeriyaköy'de bir arabayı çarparak durdurduğu ve tekmelediği iddia edildi.

 

Habere göre; İdo'nun annesi Derya Tuna olayla ilgili olarak şunları anlattı: "Babasının başına gelen saldırı sonrası etrafımız İdo'yu çok sıkıştırdı. 'Aman oğlum dikkat et, düşmanımız çok' diye. O gün de o araba İdo ve arkadaşının olduğu otomobili sıkıştırıyor. İdo kendisine bir şey yapılmasından korkuyor ve adamın önüne geçerek adama Beni öldürecektin abi' diye tepki gösteriyor. Adam da el kol hareketi yapıyor, küfür ediyor. Aslına bakarsanız etrafımızdaki insanlar oğlumu çok tedirgin etti ve korkuttu. Yoksa İdo'yu biliyorsunuz çok saygılı ve efendi bir çocuk.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem