Öğretmenlerin gözü görüşmede

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2012 yılı bütçesi üzerinde görüşmeler başladı. Komisyonda, bakanlığın yanı sıra ÖSYM, YÖK ve üniversitelerin bütçeleri de görüşülüyor.12 Haziran 2011 seçimleri öncesinde dönemin Milli Eğitim Bak

Öğretmenlerin gözü görüşmede

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2012 yılı bütçesi üzerinde görüşmeler başladı. Komisyonda, bakanlığın yanı sıra ÖSYM, YÖK ve üniversitelerin bütçeleri de görüşülüyor.

12 Haziran 2011 seçimleri öncesinde dönemin Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Meclis Genel Kurulu'ndaki Bütçe Görüşmeleri sırasında, "2011 yılında 55 bin kadrolu öğretmen alacağız" şeklinde açıklama yapmasına rağmen 2011 yılında bu sayının çok altında atama gerçekleşti. Bunun üzerine çeşitli sosyal iletişim ağları aracılığıyla atama bekleyen öğretmenler seslerini duyurmaya çalışmıştı.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ise bunun üzerine 55 bin öğretmen alım sözünü yerine getiremedikleri için öğretmenlerden özür dilemişti.

Atama bekleyen öğretmenler bugün yine ümitli. TBMM'den gelecek güzel haberi bekliyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem