Öğretmenlerin eş durumu çözülüyor

Bakan Avcı, Eskişehir Öğretmen Evi'nde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinledi. Toplantının ardından bir açıklama yapan Bakan Avcı, eş durumundan dolayı atanma sıkıntısı yaşayan öğretmenler için müjdeli

Öğretmenlerin eş durumu çözülüyor

Bakan Avcı, Eskişehir Öğretmen Evi'nde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinledi. Toplantının ardından bir açıklama yapan Bakan Avcı, eş durumundan dolayı atanma sıkıntısı yaşayan öğretmenler için müjdeli haberi verdi.

Öğretmenlerin özellikle eş durumundan ötürü mağdur olmamaları için ellerinden geleni yaptıklarını ve bunun için büyük gayret gösterdiklerini kaydeden Bakan Avcı, şöyle dedi: "Biliyorsunuz bu konuda düzenleme yapıldı. Fakat hala eş durumundan ataması yapılamamış sayıları azda olsa yani bizim büyük nüfusumuza oranla çok öğretmenimiz var. Çünkü milli eğitim camiası büyük bir camia. Azda olsa derken bile çok sayılardan bahsediyoruz. Dolayısıyla az da olsa bize göre azda olsa eş durumundan ötürü atanamamış öğretmen arkadaşlarımız var. Arkadaşlarımız şuanda bile bu sorunu olabildiğince minimize edebilmek için yoğun bir gayret içerisindeler. İnşallah o çalışmaların neticesini aldığımız zamanda, en azından sorunu minimize ettiğimiz söyleyebilecek duruma gelebileceğiz. Yarın akşama kadar herhalde bir neticeye ulaşırız. Çünkü çok yoğun çalışıyoruz. Okullar açılmadan bu sorunu minimize etmek için çok yoğun çalışıyoruz." ifadesini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler