Öğretmenler TIR'ın altına girdi

Öğretmenleri taşıyan minibüs, TIR'ın altına girdi: 2 öğretmen öldüÖğretmenleri Aziziye ilçesindeki okullara taşıyan servis, kavşakta TIR'ın altına girdi. Kazada, evli ve 2 çocuk annesi öğretmen Gönül Aydın öldü, 10 kişi de yaralandı..Öğretmen ve öğrencile

Öğretmenler TIR'ın altına girdi

Öğretmenleri taşıyan minibüs, TIR'ın altına girdi: 2 öğretmen öldü

Öğretmenleri Aziziye ilçesindeki okullara taşıyan servis, kavşakta TIR'ın altına girdi. Kazada, evli ve 2 çocuk annesi öğretmen Gönül Aydın öldü, 10 kişi de yaralandı..

Öğretmen ve öğrencileri ağlatan trafik kazası, bugün saat 06.35'te Erzurum- Erzincan karayolu üzerinde meydana geldi. Aziziye ilçesindeki okullarda görevli öğretmenleri taşıyan Aydın Çakot yönetimindeki 25 S 0360 plakalı minibüs, Dadaşkent'teki Cimilli AVM yanındaki kavşakta 44 KP078 plakalı saman yüklü TIR'la çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs yan yattı ve demir yığınına dönüştü. Kazada, 34 yaşındaki öğretmen Gönül Aydın yaşama veda etti. Minibüs sürücüsü Aydın Çakot (37) ile öğretmenlerden Ayhan Şenol, Esra Kavak, Nur Haşimoğlu, Mine Yavuz (33), Fatih Duruer (30), Samet Başkonuş(27), Songül Öztürktekin (26), Esra YIlmaz ile Zeynep Sadak (25) ise yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma, Bölge Eğitim ve Araştırma ile Özel Şifa hastanesine kaldırıldı.

Atatürk İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni Gönül Aydın'ın aynı okulda öğretmen olan eşi Adem Aydın ölüm haberi ile yıkıldı. Bengisu (2) ve Akat (1) isimli çocukları bulunan öğretmen Adem Aydın, eşinin ölümüne gözyaşı döktü. Öğretmenlerin kaza geçirme haberi üzerine Aziziye ilçesindeki Atatürk İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri hastanelere koştu. Kapısı kapalı olan okula gelen ve kazadan habersiz olan öğrenciler ise bahçede bekleme başladı.

Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Özarslan, kazada bir öğretmeni kaybettiklerini, iki öğretmenin ameliyata alındığını, 7 öğretmenin ise sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, minibüsün Erzurum kent merkezinde oturan ve Aziziye ilçesindeki Atatürk ile Şekerli İlköğretim okulunda görev yapan öğretmenleri taşıdığını bildirdi. Atatürk İlköğretim Okulu öğretmeni Gönül Aydın'ın kazada öldüğünü, aynı okuldan 7 öğretmen ile Şekerli'den 2 olmak üzere 9 öğretmenin yaralandığını bildiren Abdullah Bilge, "Öğretmenlerimizi taşıyan minibüse kavşakta TIR çarpmış. Çok üzücü bir kaza" dedi.

ESRA ÖĞRETMEN DE ÖLDÜ

Erzurum'da öğretmenleri taşıyan minibüsün yaptığı kazadan ağır yaralı olarak kurtulan ve kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hatanesinde ameliyata alınan Atatürk İlköğreti Okulu öğretmenlerinden 31 yaşındaki polis eşi Esra Kavak yaşamını yitirdi. Milli Eğitim Müdürü Abdulah Bilge, ölen öğretmen sayısının 2'ye yükseldiğini belirterek hastanede tedavileri süren öğretmenlerden Mine Yavuz'un durumunun cidiyetini koruduğunu bildirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler