Öğretmenler okul yolunda kaza yaptı:1 ölü

Kaza, bu sabah merkez Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Suboğazı Köyü yakınlarında meydana geldi. Kent merkezinden görev yerleri Suboğazı Köyü İlkokulu'na giden öğretmenlerin bulunduğu Ahmet Şehitoğlu yönetiminde otomobil, köye bir kilometre uzaklıkta Azmi Çelik

Öğretmenler okul yolunda kaza yaptı:1 ölü

Kaza, bu sabah merkez Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Suboğazı Köyü yakınlarında meydana geldi. Kent merkezinden görev yerleri Suboğazı Köyü İlkokulu'na giden öğretmenlerin bulunduğu Ahmet Şehitoğlu yönetiminde otomobil, köye bir kilometre uzaklıkta Azmi Çelik yönetimindeki 27 DN 269 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, otomobili kullanan 2 çocuk babası Ahmet Şehitoğlu öldü, yaralanan meslektaşları Mustafa Ayar, Ahmet Aktaş ve Muzaffer Gökçe, köylülerin çağırdığı ambulanslarla Şehitkamil ve 25'inci Yıl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisine başlanan yaralı öğretmenlerin sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirildi.

Eğitime ara verildi

Kaza ardından Suboğazı Köyü İlkokulu'nda eğitime ara verildi. 1 öğretmenin öldüğü, 3 öğretmenin de yaralandığı kazanın ardından eğitime ara verilen okulun öğrencileri, "Öğretmenlerimizi çok severdik. Kazayı duyunca ve Ahmet öğretmenin öldüğünü öğrenince şoke olduk" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem