Öğretmenini öldürüp intihar etti

ABD bir kez daha okulda silahlı saldırı olayıyla sarsıldı.Nevada eyaletinde 13 yaşlarında olduğu belirtilen öğrenci, yarı otomatik bir silahla okulda etrafa rastgele ateş açtı.Saldırıda öğrencileri korumaya çalışan matematik öğretmeni Michael Landsberry h

Öğretmenini öldürüp intihar etti

ABD bir kez daha okulda silahlı saldırı olayıyla sarsıldı.

Nevada eyaletinde 13 yaşlarında olduğu belirtilen öğrenci, yarı otomatik bir silahla okulda etrafa rastgele ateş açtı.

Saldırıda öğrencileri korumaya çalışan matematik öğretmeni Michael Landsberry hayatını kaybederken, iki öğrencinin de ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Saldırganın daha sonra silahı kafasına doğrultarak intihar ettiği açıklandı.
Saldırının meydana geldiği Sparks kenti Polis Şefi Yardımcısı Tom Robinson, saldırının bir haftalık tatilin ardından okula dönen öğrencilerin derse başlamaya hazırlandıkları sırada düzenlendiğini açıkladı.
 
Saldırıda iki öğrenci yaralandı

Sparks Belediye Başkanı Geno Martini, hayatını kaybeden 45 yaşındaki Landsberry'nin Afganistan'da görev yaptıktan sonra ordudan emekli olduğunu ve ortaokulda öğretmenlik yaptığını söyledi.

Öğrencinin silahı nereden bulduğu henüz bilinmiyor. ABD, geçen yıl da Connecticut eyaletindeki Newtown kentinde okulda düzenlenen silahlı saldırıyla sarsılmıştı. Adam Lanza adlı genç, 14 Aralık'ta önce annesini başından vurarak öldürmüş, daha sonra Sandy Hook İlkokulu'nu basmıştı. Lanza, 20'si çocuk 26 kişiyi öldürdükten sonra intihar etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem