Öğretmeni kafatasını çatlattı

Kafatasında çatlak olduğu belirlenen öğrencinin babası Halit K., öğretmenden şikayetçi olduklarını belirtirken, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, konu ile ilgili soruşturma başlattıklarını söyledi.Kırıkkale'de Gürler İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi So

Öğretmeni kafatasını çatlattı

Kafatasında çatlak olduğu belirlenen öğrencinin babası Halit K., öğretmenden şikayetçi olduklarını belirtirken, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, konu ile ilgili soruşturma başlattıklarını söyledi.

Kırıkkale'de Gürler İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Songül K., iddiaya göre beş gün önce okulda arkadaşları ile kavga etti. Bu durumu söylediği öğretmeni B.M.'nin itmesi ile de yere düşüp başından yaralandı. Küçük kız, fenalaşması üzere babası Halit K. tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafatasında çatlak olduğu belirlenen Songül K., Beyin Cerrahi Servisi'nde tedaviye alındı. Baba Halit K. konu ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde ifadelerinin alındığını ve şikayetçi olduğunu söyledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ise Gürler İlkokulu'nda 6 Aralık'ta üzücü bir olayın meydana geldiğini belirterek, okuldan ve idareden alınan bilgiler doğrultusunda olayın net bir şekilde ortaya çıkması için inceleme başlattıklarını bildirdi. Okur, "Bizim için önemli olan çocuğun sağlıdır. Son aldığımız bilgiye göre durumu iyi. Sorumlular kimse bunun hesabını biz idare olarak soracağız. Hem veli, hem de öğretmen birbirinden karşılıklı şikayetçi olmuş durumda. İncelemenin sonucunda olayın oluş şekli ile ilgili hatalı olan kimse ortaya çıkacak ve biz net bilgiye o zaman sahip olacağız. Olayla ilgili soruşturmayı bugün başlatıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler