Öğretmenden bombalı soygun!

Kahramanmaraş’ta öğretmen olduğu öne sürülen bir kişi, bilgisayar parçalarına bomba düzeneği süsü vererek banka çalışanlarını rehin aldı.Özel bir bankanın Binevler Şubesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aracına taktığı sahte plakayla bankaya gelen ve öğr

Öğretmenden bombalı soygun!

Kahramanmaraş’ta öğretmen olduğu öne sürülen bir kişi, bilgisayar parçalarına bomba düzeneği süsü vererek banka çalışanlarını rehin aldı.

Özel bir bankanın Binevler Şubesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aracına taktığı sahte plakayla bankaya gelen ve öğretmen olduğu öğrenilen M.S. (33) müşteri gibi bankaya girdi. Daha sonra çantasında bulunan paketi gösterip 'bu bir soygundur' diyen şahıs üzerinde bomba bulunduğunu öne sürüp yaklaşık 6 bin TL tutarında para aldı. Durumun polise bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda özel harekat, terörle mücadele, asayiş, çevik kuvvet, trafik ekibi ve bomba imha uzmanları sevk edildi.

REHİNEYİ SERBEST BIRAKTI

Olay yerine gelen polis trafiği her iki şeritten de ulaşıma kapatarak emniyet şeridi oluşturdu. Bir taraftan vatandaşları uzaklaştırmaya çalışan polis, diğer yandan da M.S.’yi ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık bir saat süren pazarlıkların ardından rehineleri serbest bırakan M.S., kendisi de teslim oldu. Gözaltına alınan M.S.’nin çantasından bomba düzeneği süsü verilmiş bilgisayar parçaları ve kablo çıktı.

Öğretmen olduğu öne sürülen M.S.’nin borçlarından dolayı eylemi gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler