Öğretmen evinde ölü bulundu

Samsun’un Atakum ilçesinde alkol bağımlılığı nedeniyle tedavi gördüğü ve bir haftadır okula gitmediği öğrenilen felsefe öğretmeni, yalnız yaşadığı evde ölü bulundu.Olay, Yeni Mahalle Gaffar Okan Caddesi 3245. Sokak üzerinde bulunun bir evde meydana geldi.

Öğretmen evinde ölü bulundu

Samsun’un Atakum ilçesinde alkol bağımlılığı nedeniyle tedavi gördüğü ve bir haftadır okula gitmediği öğrenilen felsefe öğretmeni, yalnız yaşadığı evde ölü bulundu.

Olay, Yeni Mahalle Gaffar Okan Caddesi 3245. Sokak üzerinde bulunun bir evde meydana geldi. Kurupelit Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde felsefe öğretmeni olarak görev yapan ve alkol bağımlılığı nedeniyle tedavi gördüğü ileri sürülen Nuri Yılmaz (45)'ın komşuları kapısına bırakılan 3 Şubat tarihli faturayı almaması üzerine durumdan şüphelendi.

Yaklaşık bir haftadır okula gitmeyen öğretmenin zilini çalan komşuları, kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirdi.

Emniyet birimleri, savcılıktan alınan izin ile çilingir yardımıyla evin kapısını açtırdı. Eve giren polisler öğretmen Nuri Yılmaz’ın yerde yatan cansız bedeni ile karşılaştı. Yaklaşık 20 gün önce öldüğü ileri sürülen öğretmenin eşinden boşandığı ve alkol bağımlılığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

 Olayın şüpheli bulunması üzerine, kesin ölüm nedeninin ve tarihinin tespit edilmesi için öğretmenin cesedi, otopsi için Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem