Öğretmen adayları Erdoğan'a seslendi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yaklaşık 6 saat süren AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu toplantısı sona erdi.AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'nin de yer aldığı toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik

Öğretmen adayları Erdoğan'a seslendi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yaklaşık 6 saat süren AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu toplantısı sona erdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'nin de yer aldığı toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım da ayrı zamanlarda katıldı.

Toplantıda, ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi konusundaki çalışmanın devam ettiği öğrenildi.

Başbakan Erdoğan'ı, il başkanlığından, AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Kadir Topbaş ve Aziz Babuşcu'nun aralarında bulunduğu ilgililer uğurladı.
 

ÖĞRETMEN ADAYLARIYLA KONUŞTU

Erdoğan, saat 19.30 civarında il başkanlığından ayrılırken, atama bekleyen bir grup öğretmen adayı, Başbakan Erdoğan'a seslendi.

Grubun yanına giden Erdoğan, öğretmen adaylarının taleplerini dinledi. Öğretmen adayları Şubat ayında 10 bin atama yapılacağını belirterek, bunun 40 bin olmasını istedi. Erdoğan ise "Bütçe şartları ve ihtiyaçlar doğrultusunda bu mümkün değil, Şubatta 10 bin atama yapılacak, Haziran ayında yeni atamalar olacak" dedi.

'MİRZABEYOĞLU'NA ÖZGÜRLÜK' EYLEMİ

Bu arada, öğle saatlerinde Büyük Anadolu Gençliği İnisiyatifi ve Fikre Özgürlük Platformu üyesi bir grup, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasının yanında, Bolu F Tipi Cezaevi'ndeki "Salih Mirzabeyoğlu" olarak tanınan Salih İzzet Erdiş'in serbest bırakılması için eylem yaptı.

Yaptıkları basın açıklamasını Başbakan Erdoğan'a vermek isteyen gruptakiler, polisler tarafından ikna edilerek uzaklaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler